Tuesday, April 27, 2010

23 comments:

почивки лято 2012 в Кушадъсъ said...

ухууу страхотно, поздрави и до скоро

червено вино said...

Хахахаха...ЯКО! Само дето не се вижда лицето, това Памела Андерсен ли е! И каква е маслеността на млякото. Аз лично бих опитал,само да знам къде е въпросната млекодойка :) Цената е без значение! И надявам се марката не е данон...

почивки в чужбина said...

Чудесна реклама на една бяла къса тенисчица хахахах и с този надпис "got milk" предизвиква доста асоциации, особено в мъжката аудитория. Добра идея, но какво ли точно мляко рекламира или хвали.....остава ние да си мислим... Идеален размер, подава се и обица на пъпа, определено една закачлива изключително снимка. Дали са естествени или не в случая мисля, че няма голямо значение. Желаният ефект от фотосесията е достигнат, даже и отгоре. Фирмите с производство на мляко, може да поканат дамата, ще им се умножат продажбите със 100%

почивка бали said...

Хахаха! Това би било перфектната реклама на компания в млекодобивния сектор. Под или над got milk, само трябва да се добави името на компанията. Определено ще има въздействие върху потребителите :) Или реклама за силиконови импланти, но не и за фанелки! Идеята е семпла, но страшно ефектна!

почивки лято 2012 в Чешме said...

Хахахаха, ей това е идея! Как не са го използвали за реклама и аз се чудя...

почивки лято 2012 в Чешме said...

Е малко ще е пошло за реклама за мляко, но за нещо от еротичния жанр...

почивки лято 2012 в Чешме said...

Прекрасна идея за реклама на мляко. Момичето има какво да покаже и с тази тениска и надпис е супер. Идеята е много добра.Макар и малко тривиално.

почистващи препарати said...

Най-вероятно причината никоя компания да не използва идеята за реклама е авторските права. Освен, че е малко пошло наистина... Може би по-възрастното поколение не би я приело от към хумористичната страна. Някоя баба ще вземе да изпадни в шок...

savecard said...

Мечта за очите на всеки мъж. Става за идеална реклама!

частна детска ясла в София said...

Много интересна снимка. Става чудесен модел за една реклама. Вече какво точно ще се рекламира е отделно, всеки ще разбира различни неща, дали тениската, някакви фитнес уреди, заради стегнатото тяло, или силикон. А пък може и мляко имайки предвид надписа на потника й.Много оригинално измислено и запомняща се.В комбинация с музика и по подробен текст ще има доста голям успех сред маркетинга.

парфюм said...

Доста хубава къса тениска и много удобна.Определено прави впечатление, и със сигурност и стои страхотно на това момиче-жена.И за споделям идеята, че за реклама на мляко ще я вземат веднага, особено с този надпис на тениската няма за какво друго да е сети човек.Има стегнат корем, явно тренира усилено.Виждам и обица на пъпа, модерна работа.Чудно ми е дали като се е съгласила да я снимат така е мислила какъв фурор ще предизвиква и колко известна ще стане?!

карнавал Венеция 2013 said...

хахах е страшна снимка признавам. Поздравления за човека който я е направил. Сигурна съм, че е имало много заснети кадри, уж под предлог, че не са станали добре предните снимки хахахахах Идеалната реклама за мляко или по скоро става за някой автосервиз, само да се смени надписа, със сигурност ще привлече повече клиенти.Сигурно е със силикон, може и силикон да рекламира, добре й се е получил.Потничето и е хубаво.И е избрала подходяща дължина ,с която да покаже стегнатият си корем.

счетоводни къщи София said...

Страхотно момиче и надпис хаххха става идеално за някоя реклама.Благодаря, че я споделихте с нас.

доставка на кафе said...

Дали е добро млякото...ми сигурно е добро.Интересен надпи върху това потниче.Задава и някои други интересни въпроси.Избрана е за правилната снима,която наистина става за реклама дали на мляко или фитнес уред , заради стегнатият и корем, може и за маникюр, както и за съвсем друг вид реклама в която няма да навлизам в подробности.Като цяло предизвиква голяма сензация ,особено след мъжката аудитория.Надявам се да продължавате да споделяте с нас подобни снимки даже и клипове ако има.

mediaedu55@gmail.com said...

Подкрепям идеята и мнението, че става чудесен модел за една реклама. Вече какво точно ще се рекламира е отделно, всеки ще разбира различни неща, дали тениската, някакви фитнес уреди, заради стегнатото тяло, или силикон. Снимката предизвиква малък фурор, каквато е и идеята предполагам.Станала е доста добре.Ако имаше и лицето на жената милата нямаше да може да излезе на вън без да бъде нападната в добрият смисъл на думата.

почивка малта said...

Хехе, кой не би си мечтал за такова маце до него?! Готина секси тениска с провокативен надпис, определено е яка мацката дори и без да й се вижда лицето. Сега спокойно мога да отговоря на въпроса "къде е млякото" от небезизвестната реклама, която ни заливаше доскоро. Ами ето го къде е! И като гледам май е в доста големи количества. Сукалче да си...

почивка малта said...

Тая снимка от къде сте я взели? Определено мисля да си я отпечатам на тениска! Е няма ли да е яко! Ще има да ме гледат и да ми се чудят хахаха. Отдолу ще прибавя един надпис - "ако я видиш, не я пипай" или "5лв литъра", а може би "100% био". Кой надпис ви допада най-много? Събирам мнения.

био продукти said...

Страхотна тениска за спортуване, предизвиква различни мисли като го иди човек.Благодаря за фотоса.

дайвинг сипадан said...

Интересна снимка, която може да се определени по различен начин какво точно иск да ни каже. Виждаме , че се подава и обица на пъпа, много закачлива снимка. Не ми се виждат като естествени гърди, прекалено са кръгли, за да а, но няма лошо, който иска нека слага, ето какъв фурор прави само една такава снимка. Идеална става за реклама на мляко, но не това за малките бебета хахахха Поздравления за добре направеният блог. Има винаги любопитни статии и теми за обсъждане, а сайтове с такива с малко.

екскурзии нова година said...

Интересно ми е какви ли асоциации предизвиква тази снимка при мъжете.Разбира се отговорът не е от най-сложните(не се обиждайте)все пак и при жените какво друго може да ни изникне хахахах. става идеална за някоя реклама на силикон или мляко, но имайки предвид, че мляко се пие предимно то малки деца не знам до колко ще е уместно това рекламно лице.Току виж и мъжете започнали да пият специално заради нея.На мен лично ми допада потничето изглежда удобно и от памучна материя.

екскурзии Португалия said...

Тази картина като гледам доста голям фурор предизвиква и има защо . Може различни неща да означават и става идеално за реклама точно за това, понеже ако има някой който е против самата поза и облелко, някакви организации , винаги адвокатите могат да докажа обратното положение. Сигурно редовно тренира като й гледам корема, браво на нея,колко ли пари е взела за този фотос!?На пазара излизат все нови и нови неща и е почти задължително да ги рекламираш по някакъв начин и с тази снимка определено ще имат голям ефекти то положитекен независимо дали се рекламира, бюст, мляко или маникюр.

екскурзия дубай said...

Няма как да не се включа и аз в тези коментари за тази снимка, която и според мен става перфектно за реклама на...............къса тениска с интересен двузначен надпис.Според мен целта е била точно така на фотографа да предизвика една сензация и да се говори за жената, която си е дорбе надарена няма какво да си кривим душата. Или просто има огромни ръце с идеален маникюр, може и това да рекламира или стегнатият си корем, сигурно не й е лесно да ходи или как тича хааххаха ако имате още подобни снимки споделете ги.

Anonymous said...

Я хочу посоветовать всем здесь, кто ищет ссуду, связаться с Pedro ссудой через pedroloanss@gmail.com, они занимаются инвестиционным и финансовым бизнес-ссудой, жилищным ссудой, стартовой ссудой, персональной ссудой, ссудой на покупку автомобиля, по ссуде со ставкой 2 взамен, он настоящая кредитная компания, которой можно доверять.

Post a Comment

Follow

share

About Me

My Photo
pe6o
I can#t describe myself and even if I could, I should not.
View my complete profile

Twitter