Monday, April 26, 2010
To whom it may concern:


Hello there.

My name is GOBOX and I am an advertising agency baby.

I will have soon my own web cradle so you can watch me grow.

Be sure I will make you smile all the time.


But until then...

5 comments:

Ves said...

Bravo Pe6o! Davai ;)

xxx

pe6o said...

Ама Мерси много :)

почивка бали said...

Имаме нужда от място където като влезнем и да се посмеем от сърце. Стига с тези сериозни теми и проблеми, с които се срещаме по време на нашето ежедневие. Надявам се, че ще намерим приятни статийки и илюстрации, на които да се смеем и да коментираме. "Got milk"? надписа на картинка ми харесва. , особено с тази въпросителна, демек какво означава добро мляко....или какво означава добър сайт............. за едни ще е добър, за други няма да е. Пожелавам ти да намериш своята аудитория.

карнавал Венеция 2013 said...

Дори и само с този надпис сега където ни информираш успя да ни накараш да се усмихнем не се притеснявай със сигурност ще успееш.Пожелаваме ти успех на новата агенция и сме сигурни,че ще успееш.Дори да имаш трудности никога не се отказвай и всичко ще потръгне.Много ми хареса и картинката с млякото, един вид ни подканяш да пием чисто натурално мляко без някакви консерванти.С нетърпение ще очакваме новото място където да влезем и да се посмеем от сърце и да си разнообразим малко ежедневието.

регистрация на фирма said...

много обичам истински креативните неща, и креативните хора, това да се бъде креативен и да се създава е невероятно умение, което не всеки го притежава - поздрави до всички криейтив хора тук и в очаване на нови интересни неща които да постирате и споделите тук с всички нас

Post a Comment

Follow

share

About Me

My Photo
pe6o
I can#t describe myself and even if I could, I should not.
View my complete profile

Twitter