Thursday, February 4, 2010
For English, press the second button on the top ;)

Вчеросъздаденият блог, The Old New World, е израз на вечното ми желание да се науча да пиша качествено и на признателността ми към редицата блогъри, които с лек размах на повечето си пръсти успяват да подхранват това ми желание.

Вчеросъздаденият блог в същото време е и реверанс към всички нас, защото в него всички читатели могат да допринесат за неговото развитие, а именно – всеки може да напише нова книга или нова глава от дадена книга. Резултатът е ясен: всеки ще се превърне в автор, а сюжетът на книгите ще се обрисува с пъстротата на различните ни умове. Така ще се получи едно своебразно многопластово огледало на това кои сме ние, как мислим и за какво мечтаем. За тези, които могат да се гледат спокойно в огледалото ;)

В това е заложен и смисълът на заглавието: Старият нов свят, в който се лутаме целенасочено от нещо познато към нещо непознато, от общото ни миналото към общото ни бъдеще. Нека да го напишем заеднo!



"Thank you, thank you very much..." ;)

1 comments:

почивки лято 2013 Гърция said...

интернет пространството дава чудесна възможност на всеки от нас да се промовира като автор и творец във всякаква област, във всеки жанр. тук всеки може да покаже и докаже какво може да напише и създаде и да го промовира пред света - така се обогатяваме и самите ние и целият свят - хубава възможност възползвайте се

Post a Comment

Follow

share

About Me

My Photo
pe6o
I can#t describe myself and even if I could, I should not.
View my complete profile

Twitter