Sunday, May 23, 2010
HEY, listen, Gox & I have an advertising agency - Gobox!

OUR official website is still under construction.

SO, you can check our FB, Twitter and even our BLOGobox.

AND hey, feel free to tell us what you think!

FOR it is not a box.

BUT is:

17 comments:

Калин said...

Wish you huge success!

супермаркет said...

Целия текст по-горе звучи като скоропоговорка от типа Петър пет плета преплита, плети Петре плети... Хубаво и интересно се е получило. Надявам се, че скоро сайта ще излезе от "under construction", ако вече не е. Все пак очакваме новината да се появи и тук, с пожелания за много успех :)

петър бояджиев said...

онлайн е от 2 години : )

почивка бали said...

Със сигурност няма да се поколебаем да си изкажем какво ни е мнението за сайта. Все пак дори и лоши или добри коментари, мисля, че точно от това има нужда един нов сайт. Да види къде са му пропуските, от какво има нужда потребителят му в сайта или по точно към какъв потребител иска да се насочи ....да привлече да посещава неговият блог.Очаквам новостите, които си си наумил да публикуваш тук с огромно нетърпение и съм сигурна, че ще останем доволни всички.Пожелавам ти много успехи и иновации.

натурална козметика said...

всички тези фрази се толкова голямо клише, че вече нямам думи - клиентите вече не си падат по клишете - никога и не са си падали, а се привличат с уникални неща - продължавайте да постирате тук и да споделяте интересни неща с всички нас - в очакване на нови публикации - позддрави и до скоро

savecard said...

Много са ни познати тези фрази.Интересна тема подхващаш поздравления.

парфюм said...

Идеята за направа на реклама агенция в 21 век е чудесна. Определено това сега е страшно търсено и не спира да е популяризира и стига да успеете да си измислите едно изключително предложение за продажба с което да грабнете и откраднете клиенти със сигурност е ви върви. Жалко, че сайтът ви все още не е готов, но стискам палци това да стане по скоро и да имате голям успех.Важно е един сайт да има обратна връзка със своите клиенти, за да знае къде е проблема и по-бърз да бъде разрешен той.

счетоводни къщи София said...

Желая ти успех в рекламната агенция.Дано да успееш да се доредиш в челните класации и да бъдеш много търсен.

доставка на кафе said...

Пожелавам ти успех и много късмет в направата на рекламната ти агенция.Дано да имаш много клиенти и да се развиваш и да бъдеш с една крачка пред своите конкуренти.Преди време и аз мислех да се заема с подобно нещо, но в течени на обстоятелствата стигнах само на бизнес плановете.Важно е преди да започнеш да видиш каква ще ти бъде желаната потребителска насока, за да знаеш на къде да се насочиш.Но съм сигурна , че ще успееш.Харесва ми картинката, която си споделил с нас, добре изглежда.

езиков Център said...

Трябва да има критика която да бъде градивна и аз съмна това мнение.Идеята да започнеш да правиш реклама е чудесна.Много търсено е това в момента и има какво да се покаже и да се реализираш в тази насока.Желая ти много успехи и да покажеш някакви нови идеи и нова гледна точка на нещо дори и обикновено да е!Не се спирай пред нищо.Една рекламна агенция ще има нужда и от собствена реклама и преди да започнеш да правиш за някой друг те съветвам да се постараеш върху собствената си, която да зашемети всички и да бъде една запомняща се реклама.

био продукти said...

Успех в направата на тази рекламна агенция.Дано всичко се получи както искаш ти.

дайвинг сипадан said...

The idea of ​​making advertising agency in the 21st century is wonderful. Now that's definitely scary sought and continues to be popular and as long as you can invent one exclusive offer for sale to grab and steal customers surely you go. Pity that your site is not yet ready, but my fingers crossed for this to happen soon and have great success.Congratulations for the nice article.

екскурзии нова година said...

I hope to have many customers and to develop and be one step ahead of their competitors. Some time ago I was thinking to deal with something like this, but in the circumstances I got run only business plans.It is important that before you start to see what would be your desired user guide to know where to head. But I'm sure you can. I like the picture that you share with us, looks good.

екскурзии Португалия said...

Nowadays you do not take with something to advertise their business a little hard to get noticed and much later you will have financial success and return of capital invested in their business. Your idea is good and I hope you goes. Thanks for the article and hopefully catch up again soon on the Internet.

екскурзия дубай said...

Surely we will not hesitate to express what we think of the site. However, even good or bad comments, I think that's what needs a new site. To see where his shortcomings, what the user needs in the site or just to what a user wants to proceed.An advertising agency will also need their own advertising and before you start to do for someone else to advise postaraesh on their own, to stun everyone and be a memorable advertising.

регистрация на фирма said...

има наистина много иновативни начини за изразяване, добре е че има и все повече такива добри маркетингови агенции които предлагат такива услуги и ги правят достъпни за всички; наистина е удоволствие човек да погледне и прочете добра реклама - поздрави до всикчи и до скоро

Anonymous said...

Я хочу посоветовать всем здесь, кто ищет ссуду, связаться с Pedro ссудой через pedroloanss@gmail.com, они занимаются инвестиционным и финансовым бизнес-ссудой, жилищным ссудой, стартовой ссудой, персональной ссудой, ссудой на покупку автомобиля, по ссуде со ставкой 2 взамен, он настоящая кредитная компания, которой можно доверять.

Post a Comment

Follow

share

About Me

My Photo
pe6o
I can#t describe myself and even if I could, I should not.
View my complete profile

Twitter