Saturday, May 30, 2009
Неделя, последният ден на Май, преди си легна ( сигурно 4-5 4аса преди си легна):
Е нема такава седмица, такива 10 дена, по4на се от Първо изпращане на гоха и минчо, после балове та балове та черни и бели петна, работа та работа в Saatchi & Saatchi , черни и бели петна, Kevin Robert-ско запознанство, още изпращания та се стигна накрая до 4 4асова визита на чичо в Златица удостоена с нема-такова-задушено свинско (което на брат ми приятелката попита дали е пилешко) и за финал участие в една предизборна реклама ( но не за някоя партия, спокойно ) днес. Пунто.

Тук принципно ви съветвам да следите всичко свързано с работата в Сачи, защото ако не е всичко, не е всичко!:) Супер готиния блог на супер готиния колектив (подържан от супер Изи) и всичко за работата им и мен скоро можеби като по-така-част от нея. Работата де.

Това са ми шефчетата Милин & Кевин. Уникати.

А това е страхотния екип в "Идейната стая :)















И без много да отлагам, ако имате 6-7 минутки, вижте ТЕЗИ луди реклами от Супербол-а ин американо 2007,




като послендата (5:48) е просто трепач и сега се залавам търся инфо какво е направила на бранда тогава когато те решиха година по рано да по-спрат за малко рекламките си. Хо Хо. Анализа е пак свързан с това което предишно написах - вечния стремеж, но този пък към доброто, което побеждава. Основана в/у можеби наи-известната конзолна игра днешно време и таргетираща от малки до големи, тя съдава това усещане на значимост у мен, на това че продукта е символ на любовта, която е навсякъде около мен и теб и че точно аз (тук идва ролята на first person-a) мога да направя това значимо нещо и да намеря любовта, другата половинка от сърцето ми. Историйките в сюжета са обослувани чрез широкия спектър на цялото Американско-капиталистическо-световно общество като прехода от обир (лошо) до карнавала (гуд олд хепи-енд) е супер гот. Музиката е страшна, и нея трябва проуча, а тя заедно с посланието води до изключителния финал, слоган, да леко шаблон но просто перфектно избран.
Айде, дано сте го прочели това, създали интерес в себе си, погледнали линка и почувставли Любовта:)

" Cos its all comin back to you "

0 comments:

Post a Comment

Follow

share

About Me

My Photo
pe6o
I can#t describe myself and even if I could, I should not.
View my complete profile

Twitter